Ενημέρωση

Αιτήσεις για χορήγηση δωρεάν σίτισης 2017-2018

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της απλοποίησης της διαδικασίας και του περιορισμού της γραφειοκρατίας, οι αιτήσεις των φοιτητών για χορήγηση δωρεάν σίτισης ακαδ. έτους 2017-2018, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, μέσα από την κατάλληλη διαδικτυακή πλατφόρμα του Πανεπιστημίου, η οποία θα ανοίξει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2017.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τη διαδικασία και τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων.                          

Από τη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας

ΟΡΟΙ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2017-2018


 
Γνωστοποίηση δοκιμαστικής διδασκαλίας στο πλαίσιο εκλογής μέλους ΔΕΠ
Για την ανακοίνωση πιέστε εδώ
 
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Για το πρόγραμμα πιέστε εδώ

 
ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Κατάλογος φοιτητών που θα κάνουν Πρακτική Άσκηση το 2017.

Ο κατάλογος έχει αναρτηθεί από τη Γραμματεία.

 
Γερμανική Γλώσσα II & IV

Πρόγραμμα διεξαγωγής των μαθημάτων της Γερμανικής Γλώσσας II & IV

 
ΕΠΕΙΓΟΝ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΣΠΑ

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν την Πρακτική Άσκηση ΕΣΠΑ να ελέγξουν ΑΜΕΣΑ το αν υπάρχει το όνομά τους στη λίστα των φοιτητών που έχουν ήδη υποβάλει την αίτησή τους και πρόκειται να παρακάβουν τη σύμβασή τους.

Μετά τις 12/5/2017 ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΣΠΑ

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ

 
ΕΠΕΙΓΟΝ! ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΣΠΑ

Την Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης στο Αμφιθέατρο του Τμήματος για τον οριστικό εντοπισμό φορέων και τις τοποθετήσεις των φοιτητών/ριών στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ για την περίοδο 2017.

Μέχρι την Τρίτη 2/5/ 2017 οι φοιτητές θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο πληροφοριακό σύστημα της πρακτικής (pa.uth.gr) να έχουν προβεί στις κάτωθι ενέργειες:

6ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ: Προσδιορισμός στην Καρτέλα Εγγραφής του επιθυμητού τόπου, και ει δυνατόν και του φορέα, Πρακτικής Άσκησης (για όσους δεν το έχετε ήδη κάνει). Υπενθυμίζουμε ότι η Πρακτική Άσκηση διεξάγεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε Δημόσιους Φορείς - κυρίως ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑΣ.

8ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ: Συμπλήρωση της Καρτέλα Πρακτικής (2η καρτέλα για όσους ήδη έχετε κάνει την ΠΑ του 6ου) και αν δεν γνωρίζετε τα στοιχεία του φορέα συμπληρώστε στο πεδίο "σημειώσεις" ό,τι γνωρίζετε για το φορέα. Στον κωδικό άτλαντα βάλτε μηδενικά ή άσσους. Υπενθυμίζουμε ότι η Πρακτική Άσκηση στο 8ο εξάμηνο πραγματοποιείται σε παραγωγικούς φορείς - κατά προτίμηση ιδιωτικούς.

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 16
Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας & Υδάτινου Περιβάλλοντος