Ενημέρωση

Ημερίδες


11η Έκθεση AgroThessaly 2017 PDF Εκτύπωση E-mail

 
Η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετείχε δυναμικά στην 11η Έκθεση AgroThessaly, με στελέχωση περιπτέρου και διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας με τίτλο: «Αειφόρος φυτική & ζωική παραγωγή: πετυχημένες πρακτικές». Η ημερίδα που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ – HELEXPO, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο της AgroThessaly στη Λάρισα. Η 11η Πανελλήνια Αγροτική Έκθεση για τη Γεωργία & την Κτηνοτροφία αποτελεί τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση του κλάδου και για πρώτη φορά φέτος αναβαθμίζεται ως αποτέλεσμα της συνεργασίας Δήμου Λαρισαίων και ΔΕΘ - ΗELEXPO. Η 11η AgroThessaly έλαβε μέρος από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2017, στους χώρους της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης της Λάρισας.

Αφίσα Ημερίδας

Πρόγραμμα Ημερίδας

Φωτογραφίες από την Ημερίδα και το Περίπτερο

Δελτίο Τύπου

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 10:32
 
Επιστηµονική Ηµερίδα ΕΤ.ΑΓΡ.Ο 2016

 
Στις 31/01/2016 θα πραγματοποιηθεί Επιστηµονική Ηµερίδα της ΕΤ.ΑΓΡ.Ο με τίτλο «Κοινή Αγροτική Πολιτική: Εξέλιξη – Προκλήσεις – Προοπτικές»

Για περισσότερες πληροφορίες πιέστε εδώ και εδώ

 

 
Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων των έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας (Ε.Π.ΑΛ. 2007-2013) PDF Εκτύπωση E-mail

 
Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας & Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην επιστημονική ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων των έργων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας (Ε.Π.ΑΛ. 2007-2013).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 09:30, στο Νέο Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, στο Βόλο.

Τίτλοι έργων:

«Χρησιμοποίηση των Μεταποιημένων Ζωικών Πρωτεϊνών στις ιχθυοτροφές της τσιπούρας» «Εφαρμογή νέων - σύγχρονων πρακτικών για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των υδατοκαλλιεργειών στο υπόστρωμα: H περίπτωση του ολοθούριου Holothuria tubulosa» «Βιώσιμη & ανταγωνιστική ιχθυοκαλλιέργεια: H αύξηση αντιστάθμισης ως καινοτόμος και φιλικότερη προς το περιβάλλον διαχειριστική πρακτική»

Για το πρόγραμμα πιέστε εδώ
 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 11:06
 
Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων του ερευνητικού προγράμματος ΘΑΛΗΣ 2015 PDF Εκτύπωση E-mail

 
Πρόσκληση από τον συντονιστή, Αν. Καθ. κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, σχετικά με την ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων του ερευνητικού προγράμματος ΘΑΛΗΣ με τίτλο:

«Ανοχή των θαλάσσιων αγγειόσπερμων σε περιβαλλοντικές καταπονήσεις: Μεταβλητότητα των φυσιολογικών κυτταρικών-βιοχημικών-μοριακών μηχανισμών σε σχέση με είδος και ενδιαίτημα»

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνουν παρουσιάσεις προόδου των εξαιρετικά ενδιαφερόντων αποτελεσμάτων του έργου, ενώ παράλληλα θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τον Καθηγητή Θαλάσσιας Βιοποικιλότητας, κ. Frithjof C. Kuepper του Πανεπιστημίου του Aberdeen, UK

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο.

Για το poster της ημερίδας πιέστε εδώ

Για το πρόγραμμα πιέστε εδώ

 


Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 11:06
 
Ημερίδα Υποδοχής Πρωτοετών 2015 PDF Εκτύπωση E-mail
 
Για το Πρόγραμμα της ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ πιέστε εδώ
 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 02 Δεκέμβριος 2015 09:22
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 3
Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας & Υδάτινου Περιβάλλοντος